Παιδική χαρά με πλάκες από καουτσούκ

ΔΑΠΕΔΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Είναι ειδικά δάπεδα που αποτελούνται από πλάκες τετράγωνες ή αλλού σχήματος σε διάφορους χρωματισμούς κυρίως κεραμιδί ή πράσινο. Οι πλάκες είναι βιομηχανικό προϊόν κατασκευασμένες από καουτσούκ και πολύουρεθάνη με προδιαγεγραμμένες αναλογίες και διαδικασία.

Οι πλάκες στην κάτω επιφάνεια έχουν τακούνια ώστε να μπορούν να συγκρατούνται στη θέση τους όταν τοποθετηθούν στο χώμα ή σε άμμο.

Η ΑΘΛΟΔΟΜΙΚΗ σε συνεργασία με εγχώριους  και ξένους  οίκους  εγκαθιστά δάπεδα ασφαλείας με πιστοποίηση για το ύψος πτώσης, σε ανταγωνιστικές τιμές.

ΧΡΗΣΗ

Τα δάπεδα ασφαλείας χρησιμοποιούνται σε παιδικές χαρές παιδότοπους, αυλές νηπιαγωγείων και γενικά χώρους όπου παίζουν και αθλούνται μικρά παιδιά .Μπορεί να τοποθετηθεί σε εξωτερικούς ή εσωτερικούς  χώρους, σε πλάκα σκυροδέματος , άσφαλτο, αδρανή (άμμος, 3Α) ή και κατευθείαν επάνω στο χώμα.

Οι πλάκες που συνθέτουν το δάπεδο συνδέονται μεταξύ τους  με πλαστικούς πύρους  και κόλλα και μπορεί να είναι διαφόρων διαστάσεων (μήκος πλάτος ύψος). Το ασφαλές ύψος πτώσης διαφέρει ανάλογα με το πάχος του δαπέδου.

Επίσης  μπορεί να κοπούν για να ταιριάζουν στα τελειώματα του χώρου .

Εναλλακτικά το δάπεδο ασφαλείας μπορεί να αποτελείται από πλακάκια ειδικού σχήματος τα οποία λόγο μικρού μεγέθους μπορούν και καλύπτουν κυρτές και ανισοϋψείς επιφάνειες  έχουν όμως και μεγαλύτερο κόστος.