Αθλοδομική

ΑΘΛΟΔΟΜΙΚΗ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΠΑΡΚΕ ΜΠΑΣΚΕΤ

παρκέ μπάσκετ

ΤΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΞΥΛΙΝΟ ΔΑΠΕΔΟ

Το ξύλινο αθλητικό δάπεδο αγωνιστικών χώρων η χώρων προπονήσεως κλειστών γυμναστηρίων. Αποτελείται από τέσσερεις κυρίως στρώσεις και κατασκευάζεται έτσι ώστε να εξασφαλίζονται τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά συμπεριφοράς για αθλητική χρήση. Η ΑΘΛΟΔΟΜΙΚΗ κατασκευάζει τα μόνιμα ξύλινα αθλητικά δάπεδα σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Γ.Γ.Α. αλλά και προκατασκευασμένα συστήματα ξύλινων δαπέδων προδιαγραφών FIBA.

Βιομηχανικό Μπετό

Υπόβαση από βιομηχανικό μπετό. Εφαρμογή ασταριού και έπειτα ασφαλτικού γαλακτώματος για την καλύτερη μόνωση της υπόβασης.

Σύστημα Υπόβασης Παρκέ

Τοποθέτηση τάκων πάνω σε ασφαλτόπανα που εξασφαλίζουν την υψομετρική ισότητα. Τοποθέτηση σανίδων 0.5m λευκής ξυλείας πάνω στους τάκους κάθετα στον μεγάλο άξονα της αίθουσας. Τοποθέτηση σανιδών 4m παράλληλα στον μεγάλο άξονα. Τοποθέτηση ψευδοπατώματος (σανίδες λευκής ξυλείας μήκους 4m και απόσταση 5cm μεταξύ τους). Η κάθε στρώση καρφώνεται στην προηγούμενη

Τελική Επιφάνεια Παρκέ

Παρκέτα δρυός ισοπαχή σε πεσσοειδή διάταξη σε όλο τον χώρο μέχρι 5cm-7cm από τον τοίχο. Τρίψιμο και λείανση τελική επιφάνειας αστάρωμα και εφαρμογή βερνικιού σε δύο στρώσεις. Η γραμμογράφηση και το βάψιμο γίνονται ενδιάμεσα των στρώσεων του βερνικιού με ειδικά χρώματα.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Αντικραδασμικός τάπητας που έχει σωστή αναπήδηση της μπάλας.

Εύκολο καθάρισμα με βαμβακερή παρκετέζα.

Εύκολη συντήρηση όπου με μικρή δαπάνη έχουμε καινούργιο δάπεδο.

ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ

Πολύ καλή μόνωση (Τάπητας ευαίσθητος στην υγρασία)

Προσοχή στα σκληρά ή μυτερά τακούνια ή αιχμηρά αντικείμενα (πόδια καρέκλας κ.λπ.)

Καλός εξαερισμός της αίθουσας.