Περίφραξη (Γαλβανιζέ)

Όλα τα γήπεδα πού λειτουργούν σε ανοικτούς χώρους πρέπει να είναι περιφραγμένα. Αυτό απαιτούν οι κανόνες ασφαλείας για τους αθλούμενους, η φύλαξη των εγκαταστάσεων και η τέλεια λειτουργικότητα των αθλητικών χώρων.

Η ΑΘΛΟΔΟΜΙΚΗ  λαμβάνοντας υπόψη της τις γενικές απαιτήσεις για περίφραξη των ανοιχτών γηπέδων, αλλά και τις ιδιαιτερότητες της κάθε περίπτωσης μεμονωμένα κατασκευάζει περιφράξεις υψηλών προδιαγραφών.

Χαρακτηριστικά

Ύψος  3μ. 3,5μ. 4μ. με μονοκόμματο πλέγμα.

Ορθοστάτες και στέψη (πανοκάσι) με σωλήνα διαμέτρου 2″ που ενώνονται με διαιρούμενους συνδέσμους.

Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι γαλβανισμένα.

Οι πόρτες των περιφράξεων είναι  κατασκευασμένες από τα ίδια υλικά και με διαστάσεις  2.00  Χ 1,10  μ.

Κατασκευή

Οι σωλήνες (ορθοστάτες) αφού διαταχθούν οριζοντίως και καθέτως πακτώνονται σε υποδοχές μέσα στο τοιχίο του γηπέδου  που γιά αυτό το λόγο έχουν αφεθεί  ανά 3 μ. περίπου κατόπιν τοποθετείται η στέψη (πανωκάσι) που συνδέεται με τους ορθοστάτες με διαιρούμενους συνδέσμους, οι ούγιες (σύρμα πάχους 3 χιλ.) σε 3-4 σειρές περιμετρικά, δένεται και τεντώνεται πάνω στους ορθοστάτες και τελευταίο τοποθετείτε το πλέγμα το οποίο αφού τεντωθεί δένεται με μικρότερα σύρματα επάνω στις ούγιες .

Το καρέ του πλέγματος διαφέρει ανάλογα με την χρήση, πχ. για περιφράξεις γηπέδων τένις πρέπει να είναι μικρότερο για να μην περνάνε τα μπαλάκια, ενώ γηπέδων μπάσκετ ή ποδοσφαίρου δεν έχει σημασία